Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde yüzmek

Rüyada karın içinde yüzmek

Rüyada karın içinde yüzmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulur.

Rüyada karın içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek sorunları çözebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekebilir.

Rüyada karın içinde yüzmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada karın içinde oynamak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde uyumak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde yürümek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına işaret eder.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine inanılır.

Rüyada karın içinde yatmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, işlerin günden güne açılacağına tabir olunur.

Rüyada karın içinde kurt görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada karın içinde çiçek görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments