Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde kalmak

Rüyada karın içinde kalmak

Rüyada karın içinde kalmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, çok büyük bir acı duyacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulur.

Rüyada karın içinde kalmak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışındaki olaylar eviniz veya ticari başlıklarla ilgili yeniden yapılanma ihtiyacı doğurabilir.

Rüyada karın içinde kalmak hata yapılacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada karın altında kalmak rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada karın içinde yatmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada karın içinde ateş görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulur.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Rüyada karın içinde yüzmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde yürümek istenen her şeye sahip olunacağına, tamamlanmadan kalacağına, çok yoğun çalışacağına tabir olunur.

Rüyada karın içinde olduğunu görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments