Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde olduğunu görmek

Rüyada karın içinde olduğunu görmek

Rüyada karın içinde olduğunu görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, onları okula göndereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet eder.

Rüyada karın içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi suçlayan veya bazı şeyleri yapmanız için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada karın içinde hayvan görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın içinde balık görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada karın içinde yüzmek hayattan yana umudunun kırılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada karın içinde uyumak kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde kalmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada karın içinde kaybolmak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Rüyada karın içinde görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ticaretinin de hızlanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karın içinde yürümek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments