Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir evi kendi evin gibi görmek

Rüyada başka bir evi kendi evin gibi görmek

Rüyada başka bir evi kendi evin gibi görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir evi kendi evin gibi gördüyseniz:

  • Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın.

Rüyada başka bir evi kendi evin gibi görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada evinden başka eve taşınmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kindar olacağına alamet eder.

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada evinden başka eve girmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada evini cami gibi görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada labirent gibi ev görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yaptığı hataları düzelteceğine işarettir.

Rüyada saray gibi bir ev görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments