Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini içki içerken görmek

Rüyada kendini içki içerken görmek

Rüyada kendini içki içerken görmek bolluğun sürekli olacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, halsizleşeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini içki içerken gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Rüyada içki içtiğini sanmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek iyi hissedeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hem çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içip pişman olmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, büyük bir başarının elde edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada içkiyi içmemek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek çok büyük yenilikler yapacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments