Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek ruhsal olarak etkileneceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, rızkının da çoğalacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntıya düşeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birine içki içirmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalet eder.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada içki içip ağlamak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, heveslerinin de azalacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada içki içmeyi görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada camide içki içildiğini görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments