Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içkiyi içmemek

Rüyada içkiyi içmemek

Rüyada içkiyi içmemek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, mali gücünü yitireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada içkiyi içmemek gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Rüyada içki içmeye gitmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, riske atılacağına, arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya delalet etmektedir.

Rüyada içki içip kusmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, canını sıkılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret eder.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada başkasını içki içerken görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet eder.

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini içki içerken görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments