Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içip pişman olmak

Rüyada içki içip pişman olmak

Rüyada içki içip pişman olmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına inanılır.

Rüyada içki içip pişman olmak gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, anlaşmalardan cayılacağına alamet eder.

Rüyada içki içip pişman olmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmek pişman olmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada şarap içip pişman olmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hobilerine eğileceğine işaret eder.

Rüyada rakı içip pişman olmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada bira içip pişman olmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Rüyada pişman birini görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments