Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına inanılır.

Rüyada güvenlikçi olmak anne baba duaları alınacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada güvenlik kıyafeti görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada özel güvenlik görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada güvenlik görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments