Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvenlik kıyafeti görmek

Rüyada güvenlik kıyafeti görmek

Rüyada güvenlik kıyafeti görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, aile hayatının hayır getireceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, küs kimselerin barışacağına işaret eder.

Rüyada güvenlik kıyafeti gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Rüyada güvenlik kıyafeti görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına rivayet eder.

Rüyada güvenlik kıyafeti giymek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvenlik görmek zenginliğe kavuşulacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada güvenlikçi olmak can bulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalet eder.

Rüyada özel güvenlik olmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada özel güvenlik görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Rüyada güvenlik kamerası görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments