Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvenlikçi olmak

Rüyada güvenlikçi olmak

Rüyada güvenlikçi olmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvenlikçi olmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntısının biteceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada güvenlik kıyafeti giymek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada özel güvenlik görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada güvenlik kıyafeti görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ticaretin büyüyeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada güvenlik görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada özel güvenlik olmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada bayan güvenlik görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments