Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştiremezsiniz kendinize odaklanın.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak ağız tadından olacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret eder.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yaşama sevincine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına işaret eder.

Rüyada özel güvenlik görmek üzücü olaylar yaşanacağına, sorunların çözüm bulacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel güvenlik olmak kendi işine sahip olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada güvenlikçi olmak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, planların sarkacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada güvenlik görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments