Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvenlik görevlisi görmek

Rüyada güvenlik görevlisi görmek

Rüyada güvenlik görevlisi görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, herkesin desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada güvenlik görevlisi gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine rivayet eder.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Rüyada güvenlik kıyafeti görmek yüksek diploma alacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine inanılır.

Rüyada özel güvenlik görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvenlikçi olmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada özel güvenlik olmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments