Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel güvenlik görmek

Rüyada özel güvenlik görmek

Rüyada özel güvenlik görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, yeni bir semte taşınılacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özel güvenlik gördüyseniz:

  • Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir.

Rüyada özel güvenlik olmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yeterli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada özel güvenlik görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine yorulur.

Rüyada güvenlik kamerası görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Rüyada güvenlik görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına inanılır.

Rüyada bayan güvenlik görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada güvenlik kıyafeti giymek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments