Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ağız tadından olacağına işarettir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, istediği evde oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, onlarla ayrı düşeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada güvenlik görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, gelir kaybedeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvenlik kıyafeti görmek sağlığının bozulacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada bayan güvenlik görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yuva kuracağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada güvenlikçi olmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, her geçen gün sorunların artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments