Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvenlik görmek

Rüyada güvenlik görmek

Rüyada güvenlik görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, rahat rahat yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvenlik gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada özel güvenlik olmak rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada güvenlik kıyafeti giymek hayırlı bir yola çıkılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işinden geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada güvenlikçi olmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, neşesine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvenlik görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada güvenlik kamerası görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments