Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli hasta görmek

Rüyada felçli hasta görmek

Rüyada felçli hasta görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, küfürlü söze, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yaşama hevesinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felçli hasta gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler bazı konularda sizi uyarabilirler.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işarettir.

Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Rüyada felçli hasta görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Rüyada birini felç olarak görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek getirisi çok olan işler yapacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin felç olduğunu görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, adından konuşulur olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada kolunun felç olduğunu görmek iş öğreneceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments