Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız felci görmek

Rüyada ağız felci görmek

Rüyada ağız felci görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız felci gördüyseniz:

  • Sosyalleşmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada ağız felci olmak kısmetin açılacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada ağız felci görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada ağız felci geçirmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına işarettir.

Rüyada ağız dolusu beyaz kusmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına inanılır.

Rüyada açık ağız görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek güzel zamanlar geçireceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına işaret eder.

Rüyada ağız dolusu iğne görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çocuk sahibi olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada ağız şapırdatmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments