Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli olmak

Rüyada felçli olmak

Rüyada felçli olmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yeni işlere gireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sürekli yerinde sayacağına rivayet eder.

Rüyada felçli olmak gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada ağız felci olmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çok üzüntü yaşayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine işarettir.

Rüyada yüzüne felç gelmek adeta sinirden küplere bineceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına delalet eder.

Rüyada başkasını felçli görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, huzurunun eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, gelirinin artacağına yorulur.

Rüyada eşini felçli görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felçli birine yardım etmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, işinde başarılı olacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments