Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi felçli görmek

Rüyada anneyi felçli görmek

Rüyada anneyi felçli görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi felçli gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, malının ve parasının da artacağına yorulur.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi felç görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işarettir.

Rüyada annemi felçli görmek borçların gittikçe artacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret eder.

Rüyada anneyi felçli görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalettir.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin felç olduğunu görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini felçli görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments