Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını felçli görmek

Rüyada arkadaşını felçli görmek

Rüyada arkadaşını felçli görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını felçli gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz rekabetin nelere yol açabileceğini görmenizi sağlayabilir.

Rüyada arkadaşını felçli görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, varlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının felç olduğunu görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını felç görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada felç geçiren birini görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına delalet eder.

Rüyada ayaklarının felç olduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini felçli görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, kendisini korumaya alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments