Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilli horoz görmek

Rüyada çilli horoz görmek

Rüyada çilli horoz görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayırlı haberler getireceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, başarıları ile konuşulacağına inanılır.

Rüyada çilli horoz gördüyseniz:

  • Ortak ilgi alanları paylaştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada çilli horoz görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde çiller görmek kendisine şifa olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çilli erkek görmek çok büyük özgüven kazanacağına, kazancının da artacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulur.

Rüyada sırtında çil görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde çil görmek tartışmaların sonlandırılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü çillenmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, emeklerinin yarıda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments