Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilli erkek görmek

Rüyada çilli erkek görmek

Rüyada çilli erkek görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Rüyada çilli erkek gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çilli erkek görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada çilli olmak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde çil görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulur.

Rüyada yüzünde çiller görmek ağzının tadının bozulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, helal rızık yiyeceğine inanılır.

Rüyada vücudunda çil görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerde çil görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, içine fesat düşeceğine delalet eder.

Rüyada sırtında çil görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments