Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklıkta yılan görmek

Rüyada bataklıkta yılan görmek

Rüyada bataklıkta yılan görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada bataklıkta yılan gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Rüyada bataklıkta yılan görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla bataklığa batmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, insanları kandıracağına yorulur.

Rüyada birini bataklıkta görmek büyük bir servete kavuşacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bataklığa düşmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bataklıkta boğulmak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada bataklık görmek çok zor durumlara düşeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet eder.

Rüyada bataklığa girip çıkmak makbul olmayan işler yapacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments