Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklığa gömülmek

Rüyada bataklığa gömülmek

Rüyada bataklığa gömülmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, iyiliğe kavuşacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, büyük başarılara kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına inanılır.

Rüyada bataklığa gömülmek gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Rüyada bataklığa gömülmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bataklığa saplanmak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bataklıkta kaybolmak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, evlerine dünürcü geleceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bataklıktan kurtulmak hazırdan yemek zorunda kalacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bataklıkta timsah görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada birini bataklıkta görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yüzünün güleceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine tabir olunur.

Rüyada bataklığa battığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments