Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini apartmanda görmek

Rüyada kendini apartmanda görmek

Rüyada kendini apartmanda görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kendini apartmanda gördüyseniz:

  • Yeniden düzenlenmesi, üzerinden geçilmesi, zamanlamasının düzeltilmesi veya bir şekilde tekrar ele alınması gereken konular olabilir.

Rüyada apartmandan atlamak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak ihanet göreceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin apartmandan düştüğünü görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanı yıkamak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman içinde olmak özel hayatında mutlu olacağına, büyük adımlar atılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanda kaybolmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada sarı apartman görmek âlim kişiler arasına gireceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments