Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanda kaybolmak

Rüyada apartmanda kaybolmak

Rüyada apartmanda kaybolmak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmanda kaybolmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada apartmanda kaybolmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş apartman görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yüksek apartmanda olmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işarettir.

Rüyada apartmana çıkmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada apartman inşaatı görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işaret eder.

Rüyada lüks apartmanlar görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalettir.

Rüyada bitmemiş apartman görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan apartman görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments