Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masayı toplamak

Rüyada masayı toplamak

Rüyada masayı toplamak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, zenginlik sahibi olunacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, rütbe alacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada masayı toplamak gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada yemek masasını toplamak hedeflerine ulaşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada masayı toplamak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa toplamak bir koyduğu işten üç alacağına, yüksek makamlara geleceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına delalettir.

Rüyada masaya çıkmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi masa görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, emeğinden hayır göreceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz çalışma masası görmek ele güne muhtaç olacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni masa görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni masa almak elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments