Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü alkollü görmek

Rüyada ölüyü alkollü görmek

Rüyada ölüyü alkollü görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü alkollü gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada ölüyü alkollü görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hayatından razı geleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına inanılır.

Rüyada alkol görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Rüyada birini alkol içerken görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, en küçük sorunda parlayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde alkol içmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada birini alkollü görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkol aldığını görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada bilmeden alkol almak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments