Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine silah sıkmak

Rüyada kendine silah sıkmak

Rüyada kendine silah sıkmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, aradaki buzları eriteceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada kendine silah sıkmak gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Rüyada boş silah sıkmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak hasretliğin biteceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hem dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına silah sıkmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla havaya sıkmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada silah sıkmak her zaman neşeli olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalettir.

Rüyada yılana silah sıkmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine inanılır.

Rüyada birine silah sıkmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments