Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah sıkmak

Rüyada silah sıkmak

Rüyada silah sıkmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, iyi günler yaşayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada silah sıkmak gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise silah sıkmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada silah sıkmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada eve silah sıkmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğe silah sıkmak alım zorluğu yaşamayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret eder.

Rüyada düşmana silah sıkmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada silahla sıkmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments