Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı rujlu görmek

Rüyada kırmızı rujlu görmek

Rüyada kırmızı rujlu görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kafa dinleyeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı rujlu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kırmızı ruj süren kadın görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı ruj görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, güç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kırmızı ruj almak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı ruj hediye almak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı rujlu görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments