Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine mezar aramak

Rüyada kendine mezar aramak

Rüyada kendine mezar aramak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işarettir.

Rüyada kendine mezar aramak gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak kazancının günden güne çok artacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalettir.

Rüyada birinin mezarını aramak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, onu borçtan kurtaracağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda define aramak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta define aramak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, ağız tadının da kaçacağına delalettir.

Rüyada kayıp mezar aramak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, eline geçen malları tutamayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta birini aramak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, elinin kolunun bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık aramak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta mezar aramak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments