Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık aramak

Rüyada mezarlık aramak

Rüyada mezarlık aramak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret eder.

Rüyada mezarlık aramak gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunlu konulardan uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta hazine aramak trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işaret eder.

Rüyada mezarda define aramak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada mezarda hazine aramak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, malların artacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık aramak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada mezarını aramak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, kazançlı çıkacağına delalettir.

Rüyada kendine mezar aramak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments