Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezarını aramak

Rüyada birinin mezarını aramak

Rüyada birinin mezarını aramak hayatını yoluna koymaya, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor bir durumda kalacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sağlığının geri geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin mezarını aramak gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Rüyada kendi mezarını aramak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta mezar aramak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta birini aramak çok büyük kötülemeler yapılacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak amacına ulaşmayı başaracağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta hazine aramak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, ruhunun dinleneceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta define aramak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, ismini herkese duyuracağına işarettir.

Rüyada kayıp mezar aramak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments