Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bana büyü yapıldığını görmek

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bana büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bolluk ve bereketin artacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada bana para vermek mallarının eksileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, makbul olmayan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemin bana kızdığını görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, amaçlarını yerine getireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bana aşık olan birini görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, maddi olanakların artacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret eder.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına delalet eder.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments