Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara büyü yapıldığını görmek

Rüyada kara büyü yapıldığını görmek

Rüyada kara büyü yapıldığını görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kara büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Rüyada kara büyü yapıldığını görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulur.

Rüyada büyü yapılmış birini görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, çözüm yolları bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına alamet eder.

Rüyada büyü yapılırken görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, parasına da para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını duymak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına inanılır.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments