Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi tırnağını görmek

Rüyada kendi tırnağını görmek

Rüyada kendi tırnağını görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendi tırnağını gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Rüyada kedi tırnağı kesmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağına oje görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, kazancın daha da artacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, imkânlarının azalacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarının döküldüğünü görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek ters giden işlerin normale döneceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları kesilmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış tırnak görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments