Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakları kesilmek

Rüyada tırnakları kesilmek

Rüyada tırnakları kesilmek başarının düşeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine işarettir.

Rüyada tırnakları kesilmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tırnak kesip atmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek işsiz ise işe gireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalettir.

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalettir.

Rüyada tırnakları kesilmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağının kanadığını görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments