Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yokluğun biteceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyoda tırnak kesmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işarettir.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek yorulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek bol rızık sahibi olunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağı derin kesmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments