Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarının döküldüğünü görmek

Rüyada tırnaklarının döküldüğünü görmek

Rüyada tırnaklarının döküldüğünü görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tırnaklarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Rüyada köpek tırnağı görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnakta kına görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada tırnakta siyah oje görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına inanılır.

Rüyada tırnak yarası görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Rüyada kırık tırnak kesmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada tırnak kesen birini görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına alamet eder.

Rüyada tırnak yemek sorunları başarıyla çözmeye, makam ve rütbe edineceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına inanılır.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments