Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi sakalını kesmek

Rüyada kendi sakalını kesmek

Rüyada kendi sakalını kesmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada sakalını kesmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek birçok ortaklık kurulacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına delalet eder.

Rüyada sakal kesmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, günahlarından tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada sakalları kesmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, oldukça büyük başarılara işaret eder.

Rüyada sakali kesmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eşinin sakalını kesmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine alamet eder.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, neşeleneceğine delalet eder.

Rüyada kendi sakalını kesmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments