Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Birtakım nedenlerle ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince üzerine düşmeniz halinde yoluna girecek.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek elde edilecek menfaatlere, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek siparişlerinin çoğalacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek Tövbe Edeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada traş olurken görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, konforundan da ödün vereceğine yorulur.

Rüyada ölüyü traş olurken görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, işlerini hafifleteceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments