Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal kesmek

Rüyada sakal kesmek

Rüyada sakal kesmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Rüyada sakal kesmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan haberlere veya bilgilere göre sizin için hangi yönde ilerlemenin doğru olacağını daha rahat bulabilirsiniz.

Rüyada saç ve sakal kesmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada ölünün sakalını kesmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sakal bıyık kesmek neşesinin yerine geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada sakal ve saç kesmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek tartışmaların kavgaya döneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada jiletle sakal kesmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments