Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalını kesmek

Rüyada sakalını kesmek

Rüyada sakalını kesmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, kafasına göre birini bulacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler işinizle ilgili konularda fırsatlar yaratabilir.

Rüyada sakallarını kesmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, zor zamanlar yaşayacağına, ruhen güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada ölünün sakalını kesmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, başarılarının devamlı olacağına delalet eder.

Rüyada sakalını kesmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, ticaret ehli olacağına yorulur.

Rüyada bıyık sakal kesmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hedeflerine ulaşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulur.

Rüyada sakalları kesmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulur.

Rüyada sakalını yarım kesmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, kar sağlayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek mali krize gireceğine, işlerin sürekli artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments