Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını kesmek

Rüyada kendi saçını kesmek

Rüyada kendi saçını kesmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yeni bir eve sahip olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını kesmek gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Rüyada bir erkeğin saçını kesmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kazancının artacağına,, de rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada saç ve sakalını kesmek şansının geri döneceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını kesmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ölü saçı kesmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek hayırlı kararlar verileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç sakal kesmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçın önünü kesmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, şifa bulacağına yorulur.

Rüyada bebeğin saçını kesmek ferahlayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments