Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçlarını kesmek

Rüyada kendi saçlarını kesmek

Rüyada kendi saçlarını kesmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, tecrübelerini aktaracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına alamet eder.

Rüyada kendi saçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçınmakta fayda var.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine işaret eder.

Rüyada uzun saçını kesmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalettir.

Rüyada başkasının saçlarını kesmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet eder.

Rüyada sevgilinin saçını kesmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saçını kesmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa işarettir.

Rüyada kendi saçını kesmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının saçlarını kesmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments