Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü saçı kesmek

Rüyada ölü saçı kesmek

Rüyada ölü saçı kesmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, suç işleyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına inanılır.

Rüyada ölü saçı kesmek gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada ölünün saçlarını kesmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü saçı kesmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna işaret eder.

Rüyada ölü birinin saçını kesmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kahkül kesmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalettir.

Rüyada annemin saçını kesmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin saç kesmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulur.

Rüyada birini saçını kesmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın saçını kesmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments