Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin saçını kesmek

Rüyada bebeğin saçını kesmek

Rüyada bebeğin saçını kesmek alın terinin karşılığını alacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı önemsemeniz güç kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada bebeğin saçını kesmek fakirlik yaşayacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada bebek saçı kesmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saçları kesmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının ucunu kesmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada saçınızı kesmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, hayattan yana keyif bulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu saçını kesmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği birinin saçını kesmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçı jiletle kesmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments