Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin saçını kesmek

Rüyada bir erkeğin saçını kesmek

Rüyada bir erkeğin saçını kesmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, gelirinin de artmayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, çok büyük paralar kazanacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada erkek saç kesmek kazançsız işler peşinde olmaya, dolayısıyla işlerin bozulacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalettir.

Rüyada erkek saçını kesmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin saçını kesmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işarettir.

Rüyada erkeğin saç kesmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kazanca kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkek kardeşin saçını kesmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kendinin saçını kesmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments